РЕДОВНО РАБОТНО ВРЕМЕ ВО НАШИТЕ РЕСТОРАНИ!!!

23.06.2020 | 13:23

Со особена чест Ве информираме дека од 23.06.2020 нашите ресторани : ,,Ресторан Атва”- Кичево и ,,Atva Kitchen & Bar “- Добреноец, работат на своите летни тераси со редовно работно време и тоа секој ден од 08:00 до 24:00 часот преку недела и од 08:00 до 01:00 часот (петок-сабота), притоа  функционираат спрема препорачаниот  протокол за работа.

Ресторан Атва -Кичево продолжува со бесплатна достава на храна до вашата адреса секој ден, сега од 08:00 до 23:00 часот. Вашата нарачка може да е направите на телефонските броеви : 045/222-450 и 071/326-960

Ве очекуваме.