Мени – Atva Kitchen & Bar “- Добреноец

21.12.2020 | 12:57

Почитувани клиенти,

Вашето омилено мени од Atva Kitchen & Bar “- Добреноец од сега достапно нашата веб страна.

Кликни за МЕНИ MK-EN

Кликни за МЕНИ MK-ALB

Кликни за десерти

Кликни за МЕНИ со премиум продукти

Согласно новите рестриктивните мерки за заштита и превенција Atva Kitchen & Bar “- Добреноец e со работно време секој ден од о8:00 до 20:00 часот.

Ве очекуваме.