Мени за бесплатна достава и порачка на храна Ресторан АТВА-Кичево

15.03.2020 | 10:21

Почитувани клиенти,

Согласно последните препораки и мерки за заштита и спречување на ширење на КОВИД-19,  ве известуваме дека нашите угостителски објекти ,,Atva Kitchen&Bar” и ,,Ресторан Атва-Кичево” нема да работат за прием на гости во самите објекти согласно препораките до 20.04.2021.

Вашето омилено мени од Ресторан АТВА Кичево сега достапно за нарачка  со бесплатна достава на територијата на град Кичево, секој  ден од о8:00 до 23:00 часот и бесплатна достава до врата за  време на полициски час. Примање на нарачки до 22:30 часот.

Линк до менито: Кликни за МЕНИ

Телефонски броеви за нарачка и достава :

045/222-450

071/326-960

Погледнете ги последните новитети во мени за достава и нашето посно мени :