Политика за приватност на личните податоци при посета на нашата страна

Политиката за приватност на личните податоци го уредува начинот на кој Atva Residence Hotel ги евидентира, користи и чува податоците собрани од корисниците  при посета на нашата интернет страница atvaresidencehotel.mk. За време на посетата на интернет страницата, Вашата приватност целосно се почитува.

При посетата на интернет страницата од корисниците, Atva Residence Hotel може да евидентира  информации поврзани со нив, кои претставуваат статистички показатели кои се користат заради подобрување на квалитетот на интернет страницата. Таквите информации може да ги вклучуваат името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посета на интернет страницата, како што се тип на уред од кој се пристапува, веб прелистувач и IP адреса од која се пристапува.

Колачиња на пребарувачот на интернет

“Cookies” се мали фајлови кои се снимаат на Вашиот уред и со чија помош Atva Residence Hotel евидентира податоци кои може да ги користи исклучиво за да се подобри корисничкото искуство и да ја унапреди функционалноста на интернет страницата.

Контакт

Во ситуација кога стапувате во контакт со нас (на пример преку веб контакт форма или email), се евидентираат Вашите лични податоци согласно Вашиот внес. Овој тип на податоци се зачувуваат и се користат исклучиво за потребите согласно Вашето.

Промени во политиката за приватност на личните податоци

Atva Residence Hotel има право да ја ажурира оваа политика за приватност на личните податоци во кое било време. Кога ќе го направиме тоа, ќе дадеме известување на интернет страницата и ќе го ревидираме датумот на ажурирање на крајот на оваа страница. Корисникот прифаќа и се согласува дека е негова одговорност периодично да ја проверува Политиката за приватност и дека е свесен за промените.

Прифаќање на условите

Со користење на оваа страница, корисникот се согласува со одредбите од оваа Политика за приватност. Доколку не се согласувате со Политиката, ве молиме не користете ја интернет страницата.