ATV Residence Adventure – Off Road Bistra – Kichevo!!!

27.05.2021 | 23:47

Добредојдовте  на вашата нова возбудлива авантура !!!

   

   

Хедонисти, авантуристи, зависници од многу  адреналинско возење и  вистински вљубеници во бескрајните излети во  природа, ние го имаме одговорот на сите ваши потреби со нашите добро осмислени и уникатни тури . Секое возење е нова  уникатна приказна, многу  дружба, најдобри фотографии за спомен, чиста и ретка авантура. Забавата е загарантирана…

Погледнете ја нашата понуда на тури: Тури со опис и официјален ценовник

Дополнителни информации и резрвации: 

  +389 71 254 070  ,  +389 45 287 414

           www.atvaresidencehotel.mk