Check In

Check Out

Guests

Аtva Residence Hotel 4*

"Аtva Residence Hotel" e модерен хотелски комплекс, изграден во 2019 година и уреден по највисоки стандарди во однос на хотелската и угостителската дејност. Нашата локација е на 5 км од Кичево, позиционирани на самиот регионален пат E-65 Кичево-Охрид во областа на с. Долно Добреноец. Наша цел е да ви овозможиме неверојатен комфорт и да направиме Вашиот престој да биде на високо ниво...

Повеќе

Atva Kitchen & Bar

Во комплексот Atva Residence Hotel работи и Atva Kitchen & Bar концепт ресторан кој ви нуди широк избор на храна приготвена од врвните шефови на нашата кујна, за врвно гастрономско уживање, врвна селкција на вина и пијалоци комбинирани со беспрекорна услуга од нашиот персонал...


Повеќе


Резервирајте термин за Вашата свадба

Atva Residence Wedding Restaurant

Atva Residence Hotel ви нуди ексклузивен ресторан за свадби и свечености. За дополнителни информации, контактирајте не на телефонскиот број: +389/71 254 070 или на email: t.filiposki@atvaresidencehotel.mk


Повеќе

Коментари од наши посетители