Резервирајте термин за Вашата свадба

Atva Residence Hotel Ви нуди ексклузивна сала за свадбени  и друг тип на свечености. Уредена по најнови трендови  кога се во прашање свадбените прослави на површина од 900 м2 и максимален капацитет од 560 гости, представува идеално место за вашата свадба да изгледа точно онака како што и си ја замисливте. За постигнување на таа цел при конструирање на истата, беше ангажиран цел професионален тим на архитекти кои успеа и ни овозможија да доживееме едно поразлично и уникатно искуство кога се во прашање свадбените прослави. Комплетната слика е надополнета со дополнително уреден простор за коктел прием на гости, простор за фото сесија, како и специјално уреден и украсен простор за склучување на граѓански брак.

За вистинско гастрономско уживање задолжени се нашите шефови на кујна, кои со својата креативност и искуство секогаш успеваат да ни доловат нов момент на задоволство на вкусови, и сето тоа надополнето со професионален срвис на услуга  од нашиот пероснал во сала, е повеќе од добра причина зошто вашиот најважен ден од животот да ни го доверите токму нам.

За повеќе детали, информации за слободни термини и закажување на консулатции, контактирајте не на телефонскиот број : +389/71 254 070 или на email: t.filiposki@atvaresidencehotel.mk