НОКАУТ @Atva Kitchen & Bar

24.03.2022 | 10:34
25 години Нокаут.
25 години македонска музика, интеракција со фановите, настапи, концерти, турнеи…
25 години славење на животот и љубовта.
И нема застанување.
Приказната Нокаут продолжува понатаму со роденденска турнеја во ATVA Residence Hotel – Кичево во Сабота на 09 Април 2022 година, влез 21:00ч.
Резервирајте за да бидете дел од публиката која ќе го прослави роденденот заедно со Нокаут!
Картите се во продажба!
Цена: 600 ден.
Резервации на: 071 254 070 , 072 274 686