ATV Residence Adventure – Off Road Kichevo!!!

19.05.2021 | 10:43

Дали сме подготвени за вистинско адреналинско задоволство?

Со особена чест ви го најавуваме нашиот нов проект ,, ATV Residence Adventure” за прв пат во Кичево, наменет за сите авантуристи и вљубеници во природата. Ја запознаваме планината Бистра со целиот свој раскош и недопрена убавина  и ги посетуваме најдобрите места во Кичево преку адреналински  ,,off road” тури со АТВ возила од реномиран бренд, за комплетно незаборавно доживување. Ви нудиме загарантирана  забава, незаборавна авантура и многу уникатни фотографии. Започнуваме  наскоро……

Контакт телефон за дополнителни информации: 071-254-070

 

Атва Резиденс Хотел