Повеќе од само број!!!

20.01.2021 | 12:17

Особена чест и задоволство ни претставува ова признанине да го споделиме со Вас, наши драги гости кои ја препознавте нашата мисија и го избравте ,, Atva Residence Hotel” за вашиот престој. Ова признание за нас претставува повеќе од само броj и е дополнителен мотив да  се надоградуваме во нашето работење, како би го овозможиле најдоброто за Вас, а токму Вие сте главниот мотив за кого и постоиме.

Ви благодариме на довербата,