• Опис
 • Направете го Вашиот избор да престојувате во некоја од нашите соби и чувствувајте се удобно уживајќи во сите поволности кои Ви ги нуди Atva Resience Hotel...
 • Карактеристики
  • Големина: 40 sqm
   Балкон: 25 sqm
   Димензии на кревет: 180×200
   Софа кревет (дупли): Да
   Кујна: Да
   Трпезариска маса: Да
   Small shelf: Да
   Работно биро со стол: Да
   Наткасни: Да
   LED осветлување: Да
   Централно греење/ладење со контролер: Да
   Против пожарен систем: Да
   Прозорци со звучна изолација: Да
   2 x Led TV 32″ со сателитски канали:: Да
   Големо огледало: Да
   Целосно опремена бања со туш/фен за коса/крпи: Да
   Room Service: Да

 • Дополнителни поволности
  • WiFi
  • TV
  • Минибар
  • Wake Up service
  • Дневен печат