• Опис
 • Направете го Вашиот избор да престојувате во некоја од нашите соби и чувствувајте се удобно уживајќи во сите поволности кои Ви ги нуди Atva Residence Hotel...
 • Карактеристики
  • Големина: 23 sqm
   Димензии на кревет: 180×200
   Работно биро со стол: Да
   Наткасни: Да
   LED осветлување: Да
   Централно греење/ладење со контролер: Да
   Против пожарен систем: Да
   Прозорци со звучна изолација: Да
   Led TV 32″ со сателитски канали: Да
   Големо огледало: Да
   Целосно опремена бања со туш/фен за коса/крпи: Да

 • Дополнителни поволности
  • WiFi
  • TV
  • Минибар
  • Wake Up service
  • Дневен печат