• Опис
 • Направете го Вашиот избор да престојувате во некоја од нашите соби и чувствувајте се удобно уживајќи во сите поволности кои Ви ги нуди Atva Residence Hotel...
 • Карактеристики
   • Големина: 40 sqm
   • Димензии на кревет: 4x90x200
   • Работно биро со стол: Да
   • Наткасни: Да
   • LED осветлување: Да
   • Централно греење/ладење со контролер: Да
   • Против пожарен систем: Да
   • Прозорци со звучна изолација: Да
   • Led TV 32″ со сателитски канали: Да
   • Големо огледало: Да
   • Целосно опремена бања со туш/фен за коса/крпи: Да
 • Дополнителни поволности
  • WiFi
  • TV
  • Минибар
  • Wake up service
  • Дневен печат